ΘΕΡΜΟΥΪΤ

Η εταιρεία ΑΙΚ. ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. εξειδικεύεται στον τομέα των φρένων ( Θερμουίτ – Φερμουίτ ) για Ναυτιλία και Βιομηχανία από τις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που συνεργάστηκε με την FERODO-UK  εισάγοντας τα γνωστά υλικά τριβής από την Αγγλία, όχι μόνο για τον κλάδο της αυτοκίνησης αλλά και για τον Ναυτιλιακό και Βιομηχανικό κλάδο.

Η σχέση  της αυτή με την καλύτερη εταιρεία φρένων στον κόσμο σύντομα εξελίχθηκε σε αποκλειστική εκπροσώπηση των προϊόντων της FERODO-UK στη Ελλάδα για πολλά χρόνια, έως ότου η εν λόγω εταιρεία διασπάστηκε και πουλήθηκε σε διάφορες πολυεθνικές σε Αγγλία και Αμερική.

Πάντα πρωτοπόρος  στο χώρο του φρένου ( Θερμουίτ – Φερμουίτ ) και στοχεύοντας  στην καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ ποιότητας-τιμής για τους πελάτες της, η εταιρεία εξακολουθεί να  συνεργάζεται με μερικά από τα καλύτερα εργοστάσια παράγωγης υλικών τριβής στον κόσμο, προσφέροντας  ποιότητα και εγγυημένη απόδοση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η πείρα, η αφοσίωση  και το όραμα της διοίκησης και των υπάλληλων της, έχουν συμβάλλει στην εδραίωση και διατήρηση της εξαιρετικής της  φήμης  στην Ναυτιλιακή βιομηχανία για περισσότερα από 50 χρόνια.